Home            Wie is PVNO           Wat doen wij           Voor wie       NAH       Tarieven       Contact        Links

   Testonderzoeken: voor wie?

Iedereen (vanaf 18 jaar) die een professioneel nazicht wenst op neuropsychologisch vlak kan zich aanmelden bij PVNO. De doelgroep is volwassenen en ouderen (onderzoek bij kinderen wordt niet verricht). Er is steeds een doorverwijzing van een huisarts of specialist (psycholoog, neuroloog, psychiater of andere arts) noodzakelijk.

 

Deskundigheidsonderzoeken voor rechtbanken zijn ook mogelijk.

Vraagt u zich af of een neuropsychologisch onderzoek wel aangewezen is in uw situatie, klik dan hier voor verdere informatie.  Indien u nog steeds twijfelt, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder.


De neuropsycholoog is uiteraard verbonden aan het beroepsgeheim. De dossiers worden enkel overhandigd aan de desbetreffende aanvrager (professioneel/cliŽnt).

Er wordt steeds evidence-based gewerkt, d.w.z. de wetenschappelijke evoluties op het vlak van neuropsychologie en diagnostisch testmateriaal worden opgevolgd en toegepast.

 

 

 

                       

              

Copyright ģ 2024 PVNO Home            Contacteer ons            Opmerkingen?         Admin